Krásný sobotní den!
Mám ráda obilné kávy. Chutná mi špaldová, klasická cikorková s čekankou i žaludová.
http://ulaherova.blog.sme.sk/c/99107/Moje-najmilsie-reklamy.html |
Poslední dobou si pochutnávám na špaldové mleté. Většinou si kupuji instantní, ale rozhodla jsem si to trochu ztížit.
Příprava mleté špaldové kávy:
- 2 polévkové zarovnané lžíce mleté kávy
- 0,5 litru vroucí vody
- vařit 3 minuty
- odstavit na 5 minut
- přecedit
Špaldová káva má plnou jemnou chuť. Je dobrá i samotná nebo s rýžovým mlékem, které je přirozeně nasládlé.
Někdy je do ní těžké se dostat :-)
Máte rádi obilné kávy? Které?
Mějte se krásně!
Žádné komentáře:
Okomentovat