Recept jsem objevila v časopise Bio & Natur, který jsem našla zadarmo ve Zdravěnce. Je to číslo 19, podzim 2013/zima 2014 a tématem čísla je sezam a výrobky z něj.
Celer mám ráda a poslední dobou jsem dlouho syrový neměla.
Na celerový salát potřebuji:
- 1/2 bulvy celeru
- 2 jablka
- lžíce citronové šťávy
- vlašské ořechy
- goji
- řeřichu na ozdobení
Celer nastrouhám na jemno a jablka bez slupky na hrubo. Smíchám v míse s citronovou šťávou, ořechy a goji. Nechám uležet hodinu v lednici a podávám.
Na stole v práci mám Feng shui kalendář a podle něj se dnes ani nevyplatí vstávat z postele. Totálně černý a problémový den. Místo toho neděle bude veselá a společenská. Přežijte dnešek a mějte se moc krásně.
Vaše M.
Žádné komentáře:
Okomentovat