Na stránkách Sonnentoru jsem našla brožurku o bylinkách. Můžete si ji stáhnout tady.
Sonnentor, nebo raději Sluneční brána má na první pohled pozitivní energii. Ráda pročítám jejich stránky a ještě raději u nich nakupuji, jen se s tím musím trochu krotit. :-)
Uvaříme si jednoduché a syté jídlo ideální na oběd.
Dušená kapusta
- 2 cibule
- 1/2 hlávky kapusty
- sůl, pepř, kmín
- umeocet
- kuzu škrob
- lžíce kokosového oleje
- celozrnná kulatozrnná rýže vařená s žitem a řasou kombu
- naklíčené mungo
- kysané zelí
- nakrájený pórek na ozdobu
Na konci dušení rozkvedlám dvě lžičky kuzu škrobu ve studené vodě a naliji do hrnce. Pořádně zamíchám a vypnu plamen. Dochutím lžící umeoctu a mám hotovo :-)
Přílohu jsem zvolila ve formě rýže a žita, vařené spolu v tlakovém hrnci s řasou kombu, kterou jsem předem na hodinu namočila.
Kysané zelí mám od maminky manžela a mungo u nás frčí ve velkém :-)
Mějte se krásně.
Vaše M.
Žádné komentáře:
Okomentovat