neděle 2. června 2013

Zelenina v rýžovém papíře

Příští víkend 8.6.2013 v 14:00 se koná v Břeclavi diskuze mezi lékařem a specialistou na očkování a lékařkou, odpůrkyní očkování. 
 
Pokud máte pochybnosti, chcete znát odpověď na své otázky a odpovědi pediatra vás neuspokojí, nevíte co je zákonné a protizákonné, přijďte se podívat. Vřele doporučuji!

Na závitky potřebuji:
  • rýžový papír
  • řapíkatý celer
  • mrkev
  • nastrouhané tofu natural
  • bambovu sůl
  • shoyu omáčku
  • dýňové semínka
  • slunečnicový olej
Celer a mrkev si nakrájím na malé kousky, tofu natural nastrouhám. Vložím do mísy a okořením bambovou solí a shoyu omáčkou. Ve woku rozpálím olej a opražím na něm směs. 
Nechám si uvařit horkou vodu. Na namáčení rýžového papíru použiji koláčovou formu. Naliji si do ní horkou vodu (teplotu musíte odhadnou, pokud je moc horká, popálíte si prsty a papír se bude trhat). Vložím rýžový papír, počkám cca 2 minuty a přetáhnu ho na destičku. Papír naplním směsí a zabalím. Balíčky naskládám na plech vyloženým pečícím papírem, posypu nasekaným dýňovým semínkem a peču na 200°C po dobu 30 minut. Podávám se salátem.




Mějte se krásně.

Žádné komentáře:

Okomentovat